Land Rover Logo

Disclaimer

Deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. GEBA Auto onderhoudt en actualiseert de inhoud van deze website zo accuraat mogelijk. Desondanks is het mogelijk dat er teksten of prijzen foutief op deze website gepubliceerd zijn. Aan de inhoud van deze internetsite kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. GEBA Auto aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade, op welke wijze dan ook ontstaan, als gevolg van de inhoud of het gebruik van deze site. Dit geldt ook voor sites waar naar wordt verwezen.

Privacy

Eventuele persoonlijke informatie die u via deze website verstuurd  wordt uitsluitend gebruikt:

door GEBA Auto en dus niet door derden
voor het beoogde doel van het betreffende webformulier

Copyright

GEBA Auto behoudt het auteursrecht op de via de internetsite van GEBA Auto verstrekte informatie, inclusief beeldmerken, logo's en fotomateriaal. Niets uit de teksten of grafische voorstellingen op deze site mag zonder schriftelijke toestemming van GEBA Auto openbaar worden gemaakt, verspreid en/of verveelvoudigd.

Opmerkingen

Indien u een technische of informatieve fout ontdekt op onze website, aarzel dan niet ons een e-mail te sturen. Wij zijn u ook dankbaar voor uw feedback t.a.v. onze website.


Hartelijk dank voor uw bezoek aan onze website.

GEBA AUTO
Handelsweg 18
9482 WE, Tynaarlo
0592-541317
info@landrovers.nl

LAND ROVER ASSISTANCE
+31 20 592 92 61
24 UUR PER DAG
Disclaimer Algemene voorwaarden © Copyright 2017 GEBA AUTO B.V.  Ontwikkeld door  Dotsimpel