Land Rover Logo

Over Geba Auto

Geba Auto Uithangbord
Geba Auto Service

Geba Auto is officieel Land Rover Dealer en al jaren het vertrouwde gezicht voor Land Rovers in regio Groningen, Friesland en Drenthe. Bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte Land Rover, Range Rover of één van ons andere luxe aanbod? Kom dan gerust eens langs in onze showroom bij Tynaarlo aan de rijksweg A28. Ook voor service, onderhoud en onderdelen van uw Land Rover bent u bij GEBA aan het juiste adres.

Nieuwe en gebruikte Land Rovers

Als specialist in Land Rovers beschikt GEBA Auto altijd over een ruim aanbod van nieuwe en gebruikte modellen. In onze showroom bent u harte welkom voor advies en bezichtiging van onze autovoorraad. Onze verkoopadviseurs kunnen u alles vertellen over de specificaties of zetten een auto klaar voor een proefrit.

Werkplaats voor Land Rover en andere merken

Bij Geba werken autotechnici met passie voor auto’s. Ze zijn als geen ander in staat om uw Land Rover te onderhouden en te repareren, zodat u met een gerust hart op pad kan. Onze werkplaats voert dagelijks service-, onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uit. Ook leveren wij losse onderdelen voor uw Land Rover. Zo kunt u zeker zijn van een betrouwbare en veilige auto.

Krijg tot maar liefst 40% korting op het uurtarief!

 

Land Rover Leasen

Bij Geba Auto hebben wij aantrekkelijke en voordelige mogelijkheden voor het leasen van een Land Rover. Zakelijk Land Rover rijden is nu heel makkelijk en snel te regelen. Maak hiervoor gerust een afspraak of laat u gegevens achter. Wij lichten graag alle mogelijkheden toe over Land Rover Lease en Financial Services.

Leasen?

Financial lease nu vanaf 2,9%
Offerte? >>

Geba Auto Bedrijf
Geba Auto vanaf de weg
Geba Auto Garage

GEBA AUTO
Handelsweg 18
9482 WE, Tynaarlo
0592-541317
info@landrovers.nl

LAND ROVER ASSISTANCE
+31 20 592 92 61
24 UUR PER DAG
Disclaimer Algemene voorwaarden © Copyright 2017 GEBA AUTO B.V.  Ontwikkeld door  Dotsimpel