Land Rover Logo

Land Rover Aircoservice

aircoservice

De Airconditioning in uw Land Rover

Dankzij de airconditioning in uw Land Rover houdt u 's zomers het hoofd heerlijk koel en zijn in de winter uw ramen snel vrij van condens dankzij de warme en droge lucht die het airconditioningsysteem door het interieur circuleert. Derhalve een belangrijk comfort- en veiligheidsverbeterend susteem. Daarom zorgen wij er graag voor dat de airconditioning in uw Land Rover altijd perfect werkt.

Laat uw airco onderhouden

Het jaarlijks laten controleren van uw airconditioning is belangrijk om een optimale werking veilig te stellen. Het airconditioningsysteem is gevuld met een koelmiddel waarvan per jaar zo'n 8% 'ontsnapt' uit het systeem. En met minder koelmiddel presteert een airconditioning niet maximaal. Te weinig koelmiddel kan er bovendien toe leiden dat de compressor van de airconditioning onvoldoende wordt gesmeerd en uiteindelijk kapot kan gaan.

Bij een onderhoudsbeurt aan de airconditioning wordt het systeem gecontroleerd op eventuele lekkages, worden alle componenten gecontroleerd op goede werking en brengen wij de hoeveelheid koelmiddel weer op peil.

 

Reiniging en geurbehandeling

Naast het onderhoud van de airconditioning is het raadzaam om minimaal eens per jaar het systeem te laten reinigen. Door een speciale ultrasoonreiniging die wij kunnen uitvoeren worden alle luchtkanalen gereinigd van onder andere micro-organismen die zich hebben genesteld in het koelsysteem. En ook de nare luchtjes die uit uw luchtroosters kwamen verdwijnen als sneeuw voor de zon. Zo werkt uw airconditioning weer op volle kracht en ruikt weer als nieuw.

GEBA AUTO
Handelsweg 18
9482 WE, Tynaarlo
0592-541317
info@landrovers.nl

LAND ROVER ASSISTANCE
+31 20 592 92 61
24 UUR PER DAG
Disclaimer Algemene voorwaarden © Copyright 2017 GEBA AUTO B.V.  Ontwikkeld door  Dotsimpel