Land Rover Logo

Land Rover Discovery Sport

Uitzonderlijk voor elke dag

De nieuwe Discovery Sport combineert een rank en aërodynamisch silhouet met legendarische Land Rover capaciteiten en een flexibel interieur. Het resultaat is een fraaie auto die tot zoveel meer in staat is.

Extreem getset voor meer vertrouwen

De technologieën van de nieuwe Discovery Sport zijn gedurende meer dan 18 maanden, in meer dan 20 landen getest op elk terrein, onder de allerzwaarste omstandigheden.

Flexibele interieurconfiguratie, beenruimte en bagageruimte

Met een als optie verstelbare achterbank, die dezelfde beenruimte kan bieden als een Range Rover, en een optionele derde zitrij kunt u het interieur optimaal aanpassen aan uw aantal passagiers of hoeveelheid bagage.

Hightech displays voor gebruiksgemak

Het overzichtelijke dashboard onderscheidt zich door baanbrekende bedienings-elementen en de nieuwste technologie voor intuïtieve interactie, inclusief een 8" touchscreen en een optioneel Head-Up Display.

Exterieur Land Rover Discovery Sport

land-rover-discovery-sport-exterieur-1 land-rover-discovery-sport-exterieur-2 land-rover-discovery-sport-exterieur-3 land-rover-discovery-sport-exterieur-4 land-rover-discovery-sport-exterieur-5

Interieur Land Rover Discovery Sport

land-rover-discovery-sport-interieur-1 land-rover-discovery-sport-interieur-2 land-rover-discovery-sport-interieur-3 land-rover-discovery-sport-interieur-4 land-rover-discovery-sport-interieur-5

GEBA AUTO
Handelsweg 18
9482 WE, Tynaarlo
0592-541317
info@landrovers.nl

LAND ROVER ASSISTANCE
+31 20 592 92 61
24 UUR PER DAG
Disclaimer Algemene voorwaarden © Copyright 2017 GEBA AUTO B.V.  Ontwikkeld door  Dotsimpel